Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

XLR kabel kopen?

XLR kabels worden gebruikt in de wereld van de geluidstechniek. In 1958 werd de XLR connector aan de wereld getoond door Cannon. Het is daarom ook wel de Cannon plug. Met de twee verloop is de naam XLR ontstaan. X was het begin, waar later de L aan toegevoegd werd (voor Latch) en daarn ook de R voor Resilient polychloropren. Het totaal bracht dit tot de XLR kabel.

Klik hier om direct een XLR kabel te bestellen

Waar koop je goede XLR kabels?

Online kan je bij ons goede XLR kabels vanuit huis of kantoor bestellen. De kabels worden vaak de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Ook zie je in de webshop overzichtelijk welke verschillende kabels er worden aangeboden en welke prijzen hiervoor gelden.

Een XLR-kabel nodig?! De kabel der kabels!

XLR-kabel.nl is een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve audio kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk van Kabelvinder.nl. Het is ook zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een XLR-kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel nodig hebt of een audio kabel!

Bekijk hier direct ons assortiment XLR kabels